Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ...

Τον άλλο μηνα ξεκινάει στα σαλόνια της Α2' του Βόλλευ με τα χρώματα του  Α.Ο.Ν  Πανναξιακού το δικό μας παιδί του Ιωνικού η Χριστίνα Χάρρις. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρωση στην Χριστίνα απο τον πρόσφατο τραυματισμό της .Είμαστε σιγουροι όλοι εδώ στην Σάμο που την γνωρίζουμε οτι θα ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό της και σε λίγες μέρες θα είναι ετοιμη για το δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Α2' κατηγορίας γυναικών.

Καλοκαιρινές ενημερώσεις ΜΜΕ για την μεταγραφή της Χριστίνας το Καλοκαίρι στη Νάξο.

 Συνέντευξη της  Χριστίνας Χάρρις 
Ερώτηση 1)  Πότε ξεκίνησες   να παίζεις βόλεϊ ;
Ξεκίνησα  το βόλεϊ το 2003 όταν πήγα στην πρώτη γυμνασίου στο ΤΑΔ Καρλοβασίου. Για πρώτη φορά σε ομάδα έπαιξα το 2004 στον Ιωνικό Καρλοβασίου. Προπονητής εκεί  ήταν και είναι ο Μανόλης Μαθιός.

Ερώτηση 2) Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον Πανναξιακό;
Η μεταγραφή μου στον Πανναξιακό προέκυψε από τα μπαράζ ανόδου στην Α2, τα οποία έγιναν στη Νάξο. Εκεί διαπίστωσα το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι άνθρωποι της Νάξου για το βόλεϊ και την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα τους. Μετά τα μπαράζ υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του Ιωνικού και του Πανναξιακού για τη μεταγραφή μου.

Ερώτηση 3) Υπήρξαν και άλλες προτάσεις εκτός του Πανναξιακού ;
Επίσημη πρόταση έκανε μόνο ο Πανναξιακός.

Ερώτηση 4) θα  αγωνίζεσαι σε  ομάδα Α2  της  Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών Ελλάδος μπορεί και Α1 ποια τα συναισθήματά  σου ;
Από πολύ μικρή ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε κάποια εθνική κατηγορία. Για μένα αυτό αποτελεί όνειρο ζωής.

Ερώτηση 5) Στα χρόνια που είσαι στα γήπεδα, ποια ήταν η καλύτερη χρονιά σου;
Νομίζω ότι η καλύτερη χρονιά μου ήταν η περσινή. Πέρσι καταφέραμε με τον Ιωνικό να βγούμε πρωταθλήτριες Αιγαίου και στη συνέχεια κάναμε αρκετά καλές εμφανίσεις στα επόμενα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Ερώτηση 6) Τι άποψη έχεις για το ρόστερ της νέα σου ομάδας ;
Ακόμα δεν γνωρίζω το ρόστερ της νέας μου ομάδας. Νομίζω όμως ότι οι άνθρωποι του Πανναξιακού, επειδή αγαπάνε πολύ την ομάδα τους θα φτιάξουν ένα ρόστερ που θα μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια το νησί της Νάξου στην κατηγορία που θα παίζει.

Ερώτηση 7) Από κοινού  πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθείς  σε κάποιο άλλο σύλλογο;
Ναι. Είχα πάντα σαν στόχο να παίξω σε εθνική κατηγορία. Στην προσπάθειά μου αυτή στέκεται δίπλα μου η ομάδα μου. Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Μιχάλης Αναγνώστου όσο και ο προπονητής μου κ. Μανόλης Μαθιός βοήθησαν πολύ ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.

Ερώτηση 8)  Πόσα κύπελλα και  πρωταθλήματα  πανηγύρισες  με την ομάδα του Ιωνικού ;
Με τον Ιωνικό έχουμε βγει 5 φορές πρωταθλήτριες Σάμου. Επίσης πέρσι βγήκαμε πρωταθλήτριες Αιγαίου.

Ερώτηση 9 ) Τί  θυσίες έκανες  για να φτάσεις μέχρι εδώ και  ποιοί σε βοήθησαν ;
Θυσία θα μπορούσε να πει κανείς τις ατελείωτες ώρες που έχω περάσει στο γήπεδο. Για μένα όμως δεν είναι θυσία γιατί το βόλεϊ είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ! Αυτός που με βοήθησε περισσότερο από όλους είναι ο προπονητής μου ο κ. Μανόλης Μαθιός, ο οποίος μου έμαθε το βόλεϊ που ξέρω  και μου έχει σταθεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης βοήθησαν πολύ στην πορεία μου μέχρι τώρα οι συμπαίκτριές μου, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
 Ερώτηση 10)  Ποια είναι τα όνειρα σου  για το μέλλον σου ;
Το να παίξω σε εθνική κατηγορία ήταν πάντα το όνειρό μου. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ζω το όνειρο μου!       ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Η Χριστίνα Χάρρις στον Πανναξιακό
Η 21 ετών και ύψους 1,80m  Κεντρική αθλήτρια του Ιωνικού Καρλοβάσου με τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια της   Α2  Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών Ελλάδος με την ομάδα του Πανναξιακού. Τα μπαράζ ανόδου για την  Α2 που έγιναν στη Νάξο και η πολύ καλή εμφάνιση της ήταν η αφορμή για το ενδιαφέρον και την απόκτηση της εν λόγω αθλήτριας .
Σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση της Αθλήτριας έπαιξαν: ο Πρόεδρος της Σαμίωτικης ομάδας ο οποίος απ΄την στιγμή που εκδηλώθηκε τo ενδιαφέρον λειτούργησε καταλυτικά διευκολύνοντας τις διαδικασίες, αλλα και η θέληση της ίδιας που θέλει να παίξει με τα χρώματα τουΠανναξιακού τη νέα σεζόν στην Α2 (ή Α1).
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης μαζί  με τον Πανναξιακό  θα διεκδικήσουν  την Wild Card που οδηγεί στην Α1. Σύμφωνα όμως με τους παράγοντες της ΕΟΠΕ η ομάδα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο στην Α1 είναι ο Πανναξιακός λόγω του ότι Wild card δικαιούνται μόνο ομάδες από την περιφέρεια και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν δίνει πολλές ελπίδες στον Άρη.


ΙΩΝΙΚΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ
 ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ
Προς: ΜΜΕ  ΣΑΜΟΥ        
Σας  γνωρίζουμε  ότι το Σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Α.Ο ΝΑΞΟΥ  ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ  για την παραχώρηση της παίκτριας του τμήματος  Βόλεϊ  ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ  ΧΑΡΡΙΣ .
Ο  Α.Ο.Ν  ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ  την αγωνιστική  περίοδο   2011-2012  θα αγωνίζεται  στην  Α2  Εθνική κατηγορία γυναικών Ελλάδος.
Ήδη  το  Δ.Σ  του Α.Ο.Ν  ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ  έχει κάνει  αίτηση  στην  Ε.Ο.Π.Ε Αθηνών  για  «Wild Card» δηλαδή  έγκριση συμμετοχής της Ομάδος  Βόλεϊ Νάξου  στην  Α1  Εθνική κατηγορία και  ήδη έχει πάρει την  πρώτη έγκριση  από την Ομοσπονδία.
Μετά  τους  Σαμιώτες αθλητές του Βόλεϊ - Θανάση  Πανούσο , Μανώλη Μάρκου , Γιάννη Κονδύλη  έρχεται και η σειρά  μιας  φιλόδοξης  αθλήτριάς μας  της  Χριστίνας  Χάρρις  να αγωνιστεί  στα σαλόνια  της       Α Eθνικής  κατηγορίας  γυναικών.
Το  Σωματείο του Ιωνικού  Καρλοβασίου Σάμου εύχεται στην  αθλήτριά μας καλή  δύναμη, καλό κουράγιο  και  κάθε  επιτυχία  σε αυτή την νέα προσπάθειά  της.
                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ                 ΣΤΕΦΑΝΟΣ   ΜΑΥΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Επισκεπτες